About

Thursday, October 29, 2015

2nd Pregnancy Journey : What To Expect Apps

As Salam
23-06-15

Aku start guna apps What To Expect Mobile Apps ni mase usia kandungan 20 weeks kalo x silap..So far aku boleh paham lagi penerangan untuk setiap mggu yg dikemaskini..Bile masuk dalam HP baru ni, yg part berat tu boleh plk brtukar dr KG to LBS..poning sekejab mak encik mncari terjemahannya...hoho

Dianggarkan usia si adik skrg sudah mncecah 38 weeks dgn berat 6.5LBS..Around 2.9kg..Berat aku mase timbang last week dh 65kg..x pernah cecah berat ini sepjng peknenkan che mek dulu...huhu

Skrg baru aku tahu cara pengiraan guna LBS nih...huhu




Harap2 si adik sihat je dkt dlm tu...jgn nakal2 sgt ye..Ruang dh start sempit..Semput ibu kalo si adik gerak mcm main rugby dkt dlm tu...huhu



#throwback
End

No comments: